Міжнародне перевезення вантажу 200 - складний і в той же час особливий логістичний процес, який включає в себе кілька етапів оформлення та реєстрації транспортування тіла померлого через кордон. Особливо це актуально в тих випадках, коли доставка вантажу 200 в Україні здійснюється через кілька кордонів і це необхідно враховувати при оформленні документів і їх подачі на митниці. У деяких випадках допомога Ритуальній служби "Ритуал Спецвантаж" в Києві неоціненна і дійсно дуже потрібна.

Скільки коштує відправити вантаж 200?

Перевезення вантажу 200 на Україну за вартістю може варіюватися в залежності від обраного способу транспортування і тих термінів, які встановлюють перед перевізниками рідні померлої людини. Якщо вантаж 200 необхідно терміново доставити на батьківщину, то найоптимальнішим способом перевезення стає транспортування тіла померлого на літаку. Це найшвидший, надійний і легкий спосіб доставити тіло з будь-якої точки земної кулі в Україну. Для перевезення тіла на літаку є кілька важливих моментів, дотримуватися яких необхідно, інакше труну з тілом навіть не допустять у вантажний термінал аеропорту.

Перш за все, необхідно враховувати, що тіло слід перевозити в цинковому ящику. Це може бути ящик, в який буде вкладено труну, або внутрішня частина труни буде виконана з цинку. Зустріч вантажу 200 в аеропорту повинна здійснюватися тією людиною або компанією, на яку оформлені супровідні документи. При собі обов'язково необхідно мати паспорт, а для представників компаній або ритуальних агентств - довіреність і транспортну накладну на вантаж 200.

Перевезення вантажу 200 на Україну

Як здійснюється перевезення вантажу 200 на Україну?

Ще одним способом доставки вантажу 200 з за кордону є його транспортування на вантажні автомобілі або катафалках. Ритуальний транспорт в Україні представлений досить різноманітно, і вибрати дійсно є з чого. Чи то це буде звичайний вантажний автобус з холодильною установкою; або це буде вантажопасажирський транспорт, що дозволяє особисто супроводжувати труну з тілом померлої людини; то це буде розкішний катафалк для перевезення тіла на невеликі відстані. Вибір способу транспортування надається родичам померлого, так як від цього залежить не тільки швидкість, але і ціна перевезення вантажу 200.

Ціна перевезення померлого по Україні

Нерідко потрібно перевезення померлих по Україні з одного регіону в інший, із зони АТО або місця останнього проживання померлої людини в рідне місто. Саме в таких випадках надається ритуальний транспорт, який забезпечить оперативність і збереження тіла. Ритуальне бюро "Ритуал Спецвантаж" в Києві готове запропонувати великий вибір транспорту для проведення ритуальних перевезень по Україні на належному рівні за прийнятною вартістю; особливо це актуально, якщо наші замовники замовляють у нас додаткові послуги у вигляді організації та проведення похорону, а не тільки перевезення труни з тілом.

Вартість перевезення вантажу 200 залежить від обраного транспорту, дальності перевезення, потреб в оформленні документів і підготовки тіла до тривалої транспортуванні. Кожна заявка на перевезення вантажу 200 опрацьовується індивідуально і, виходячи з усіх важливих нюансів, прораховується ціна послуги на транспортування померлого. Ритуальні послуги сьогодні представлені в широкому розмаїтті і саме тому всі наші клієнти, які звертаються за допомогою в нашу компанію, можуть отримати повний комплекс необхідних послуг і при цьому істотно заощадити.

Перевезення вантажу 200 на Україну здійснюється досвідченими водіями, тому ніяких заковик і проблем в дорозі не може бути.

При необхідності замовлення вантажу 200 на перевезення по Україні, звертайтеся до професіоналів Ритуальній служби "Ритуал Спецвантаж" в Києві.