Смерть людини за межами України стає серйозним стресом для його рідних, що залишилися тут і не розуміють, як тепер слід поступати і цього починати, щоб почати процес репатріації померлого з-за кордону. Часом для них дуже важливо повернути тіло рідного, нерідко шляхом проб і помилок, з якими доводиться стикатися в процесі реалізації задуманого і виконання останнього заповіту їх померлого рідну людину. Для багатьох дуже важливе питання, наскільки важливо зайнятися цією послугою самостійно і чи є спеціалізовані організації, які зможуть доставити вантаж 200 в Україні з-за кордону? Сучасне українське ритуальне агентство "Ритуал-Спецвантаж" може надати повний комплекс послуг, який пов'язаний із забезпеченням своєчасної доставки померлої людини в нашу країну, організацією і проведенням похоронного процесу безпосередньо в Україні.

Репатріація тіла з-за кордону

Що робити якщо людина померла за кордоном?

В разі смерті людини за межами України виникає маса питань у їх родичів у зв'язку з тим, що з'являється необхідність в його правильної і відповідає міжнародним правилам, репатріації. В даному випадку важливо правильно і раціонально підійти до питання повернення тіла, а якщо впевненості в своїх силах і можливостях немає - слід звернутися в спеціалізоване ритуальне бюро "Ритуал-Спецвантаж" в Києві, що надають послуги репатріації тіла з-за кордону в Україну. Завдяки наявності досвіду, необхідних зв'язків в різних країнах і знання особливостей проведення даних послуг у фахівців ритуального бюро, зорганізувати і провести необхідні роботи набагато простіше. До того ж від професіоналізму співробітників ритуальної служби залежить швидкість доставки тіла на батьківщину.

З чим доведеться зіткнутися, самостійно організовуючи доставку вантажу 200 в Україні?

  • Проведення переговорів з представниками різних інстанцій країни, в якій загинула людина. У багатьох випадках може знадобитися допомога консульства України. Особливо, якщо людина померла не своєю смертю і у правоохоронних органів є питання до вас, а також є необхідність в проведенні додаткових досліджень тіла і ретельному розслідуванні обставин смерті покійного.
  • Пошук і підбір ритуального транспорту, який може надати послуги перевезення тіла померлої людини в Україні. В особливо спекотні дні важливо підбирати вантажний або вантажно-пасажирський транспорт з рефрижератором. Найчастіше такий транспорт підбирають професіонали або звертаються в спеціалізовані ритуальні агентства для оренди таких.
  • Оформлення митних документів для перевезення вантажу 200, а також документів, необхідних для офіційної реєстрації смерті людини. Це один з етапів, який може суттєво зайняти час доставки труни з тілом і вплинути на проведення всього процесу, особливо якщо в Україні вже призначені час та дата похорону.

Вибираючи самостійно репатріацію в Україну з-за кордону, подумайте, наскільки ви готові до того, що вам доведеться зіткнутися. І чи готові ви морально до такої організаційної діяльності, і чи не краще буде звернутися до ритуальної служби, яка має в своєму розпорядженні транспортом, командою фахівців стикаються з таким завданням, а також знає черговість проведених послуг. Також зверніть увагу на той факт, що при необхідності досвідчені фахівці ритуального агентства "Ритуал-Спецвантаж" в Києві можуть звернутися за допомогою до інших ритуальним агентствам в країні, в якій помер ваш родич, щоб істотно скоротити час проведення маніпуляцій і уникнути бюрократичної тяганини. Ця співпраця давно і успішно налагоджено між багатьма ритуальними агентствами, тому для фахівців з України подібне завдання не є складною.

Репатріація тіла з-за кордону

Способи репатріації тіла в Україну

  1. На літаку - один з найбільш оперативних і надійних способів доставки. Однак і за вартістю він є одним з найдорожчих. При виборі даного способу репатріації померлого, необхідно грунтовно подбати про тіло, і перевозити його в спеціальному цинковій ящику. Також важливо оформити всі необхідні митні документи заздалегідь.
  2. На наземному транспорті. За часом - довше, ніж на літаку, але дешевше. Це один з найпоширеніших способів транспортування померлих людей. Звернення в нашу компанію, яка на постійній основі займається наданням транспортних послуг, істотно прискорює процес репатріації, а професіоналізм агентів згладжує всі можливі шорсткості.
  3. На водному транспорті - один з найрідкісніших і незатребуваних варіантів, до якого доводиться вдаватися лише у виняткових випадках. Це тривалий і не завжди виправданий варіант доставки тіла в Україну.

Вимоги до перевезення тіла померлої людини в Україні

До перевезення тіла досить широкий перелік вимог, яких обов'язково слід дотримуватися, щоб на кордоні безперешкодно проїхати в потрібному напрямку.

  1. Оформлення митних документів на репатріацію померлої людини. Збір всіх паперів, які можуть знадобитися для оформлення необхідних документів на батьківщині.
  2. Звернення до консульства України, яке має зафіксувати факт смерті людини і видати відповідні документи.
  3. Бальзамування тіла і його транспортування в спеціальному цинковому ящику. Це забезпечує збереження тіла якомога довше.

Для перевезення тіла померлої людини через кордон знадобляться наступні документи:

  • свідоцтво про смерть, підтверджене відповідними компетентними органами;
  • посвідчення особи померлої людини;
  • довідка про не здійснення заборонених предметів в труну;
  • довідка про бальзамування тіла;
  • довідка з санепідемстанції.

Обов'язково має бути особа, яка буде супроводжувати тіло при перетині кордону. І найчастіше цим довіреною особою стає ритуальний агент. Саме він може оперативно і професійно впоратися з будь-якого поставленого перед ним завданням, навіть в тому випадку, коли необхідно дуже терміново репатріювати тіло померлої людини з-за кордону в Україну. Солідний досвід виконання подібних процедур забезпечить відповідність всім встановленим стандартам і виключить можливість недоліку або ексцесів в дорозі або на кордоні. Ритуальні агенти "Ритуал-Спецвантаж" в Києві виконають необхідний комплекс послуг і зможуть забезпечити відповідність всім встановленим правилам міжнародного транспортування вантажу 200 і припинення кордонів.

Репатріація тіла з-за кордону

Як оформити замовлення на репатріацію тіла?

Різноманітність ритуальних агентств в Києві і по всій Україні надає широкий вибір пропозицій для різних ситуацій. Ми пропонуємо вам звернути увагу на наші послуги репатріації в Україну. Забезпечуючи високу якість та індивідуальний підхід, ми намагаємося максимально захистити родичів від того стресу, який супроводжує кожному, хто збирається самостійно займатися перевезенням тіла навіть на невеликі відстані. Щоб оформити заявку на репатріацію людини з-за кордону, рекомендуємо вам звернутися до наших ритуальним агентам за номерами телефонів, вказаними на сайті. Для більш точного отримання інформації слід вказати всі особливості смерті вашого родича, місцезнаходження його тіла, а також окремі побажання по його доставці на батьківщину.

Працюючи з професіоналами, ви завжди застраховані від непередбачених випадків при доставці вантажу 200 в Україні при репатріації тіла померлого на батьківщину і проведення похорону в призначений час.